Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG 24 uur

Het Andere Wonen Roermond, wonen 24 mensen in hun eigen appartement. Er wonen mensen met geheugen problematiek en/of andere aanverwante of andere zorgbehoeften.  Ze krijgen daarin ondersteuning/begeleiding en zorg van het eigen vertrouwd team op de locatie van het Andere Wonen Roermond. Mensen kunnen komen wonen met een geldige PGB indicatie/ WLZ indicatie vanaf 4 en 5.

Belangrijke pijlers zijn, eigen regie voor de bewoner, levensbestendig blijven wonen, mogelijkheid samen met de partner wonen, veilige omgeving, service aanbod op locatie, kwalitatief goede zorg en begeleiding, eigen team, niets moet maar kan en mag. En vooral welzijn. Het tempo van de bewoner is leidend en centraal.

Wat ga je doen als verzorgende IG?

“Het tempo van de bewoner is leidend en centraal bij Het Andere Wonen Roermond!”

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze afwisselende functie vragen wij van jou een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Jij brengt niet alleen kennis en kunde mee, maar ook nieuwe ideeën die het verschil maken voor zowel jouw team, de organisatie als jezelf. Dit vanuit de visie van Het Andere Wonen:  eigen regie van de bewoner, veiligheid, welzijn, kwalitatief goede zorg en levensbestendig wonen en leven.

Oog voor detail en flexibel denken en doen zijn eigenschappen die goed van pas komen als coördinerend verpleegkundige bij Het Andere Wonen Roermond. Verder ben je sociaal, communicatief vaardig en kun je makkelijk schakelen tussen de verschillende rollen die je hebt. Je kunt op een coachende manier je collega’s inspireren. Waar nodig kun je doortastend en richtinggevend zijn.

Er ligt een uitdagende rol op je te wachten, waarin je samen met je collega’s en zorgt voor de continuïteit en borging van de kwaliteit van zorg. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je door de nauwe contacten met naasten zorg draagt voor de ontwikkeling van familieparticipatie, een vanzelfsprekende en gelijkwaardige samenwerking tussen zorgmedewerkers en familie

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • je hebt een afgeronde MBO-IG opleiding.

  • je bent in het bezit van een BIG-registratie;

  • een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

We verwachten van jou dat je voornamelijk door de week overdag werkt maar als het nodig is je flexibel inzetbaar bent voor alle diensten (uren gaan in overleg volgens rooster) aangezien je je collega’s moet kunnen ondersteunen en coachen tijdens alle zorghandelingen op diverse momenten.

Ben jij enthousiast geworden en vind je het leuk om op een andere manier te kijken naar hoe je zorg kunt verlenen? Ben je daarnaast digitaal vaardig? Solliciteer dan snel en dan hebben we contact met elkaar.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij bieden jou een afwisselende functie waarin je tijd en ruimte krijgt om bij de dragen aan het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk, deze functie is voor 24 uur per week.  Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Graag bespreken we dit samen met jou.

Deze functie valt in FWG xx VVT conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Neem dan contact op met:

Theo Maessen

Directeur Zorgondernemer

Het Andere Wonen Roermond

roermond@hetanderewonen.nl.

Telefoonnummer 06 – 131 74 283

Kom je bij ons werken?
Stuur ons een mail
met je CV en motivatie!
Stuur een mail
Wilt u meer  weten over Het Andere Wonen Roermond?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.