Niets moet maar het kan!

Ik stel me graag voor als zorgondernemer van Het Andere Wonen Roermond.

Ik ben Theo Maessen, vader van twee dochters en een zoon en heb een fijne relatie met Pauline.

Mijn carrière in de gezondheidszorg start als verpleegkundige op 22 jarige leeftijd. Daarna heb ik veel ervaring opgedaan in leidinggevende- en managersfuncties. Ik ben trots op wat ik heb gedaan. In de gezondheidszorg voel ik me energiek en daadkrachtig. Ik organiseer graag en neem daarbij het voortouw. Voor mij is nu het moment dat ik mijn kennis en ervaring ga gebruiken voor mijn eigen zorgorganisatie, Het Andere Wonen Roermond.

Ik wil hier een maatschappelijke bijdrage leveren aan het welzijn van de bewoners. Hierbij staat persoonlijke aandacht geven aan de mens met oog voor de identiteit van de mensen voorop. Dit wil ik doen door eigen regie, veiligheid en zorg op maat te bieden. Samen met een hecht klein team luisteren we naar de wensen en behoeften van bewoners en hun familie. Activiteiten en de zorg worden hierop afgestemd.

Maar voorop staat is dat de bewoners zich thuis blijven voelen in hun woning en omringt zijn door een bekend, professioneel team, 24/7, ongeacht de levensfase waarin ze zich bevinden.

We richten de locatie belevingsgericht in, zodat mensen met geheugenproblematiek zich prettig voelen.

Bij ons moet niets, maar kan het wel!

Ik maak graag kennis met je,

Theo Maessen

“Samen met een hecht klein team luisteren we naar de wensen en behoeften van bewoners en hun familie. Activiteiten en de zorg worden hierop afgestemd.”
Wilt u meer weten over ons?
Stuur ons uw vraag.
Stel hier uw vraag
Wilt u meer  weten over
Het Andere Wonen Roermond?
Dan kunt u hier onze folder downloaden.